Figyelj Ránk!
Figyelj Ránk!
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2011.08.03. 21:37
2011.07.23. 14:38
Friss hozzászólások
 

 

 

 

Egyszülős konferencai:
Major Éva felszólalása

videó

RTL Klub : Házon kívül című műsorában Major Évával készült riportfilm az egyszülős családok nehézségeiről

kisfilm

 

 

 

 

 

Létminimum 2007
KSH ada
t
:

 

Beszéljük meg!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Ennyien jártak itt...
Indulás: 2007-05-12
 

látogató olvassa a lapot.

 

Frissítve:

2012. júl. 31.

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kérem válaszoljon!
Ön részt venne figyelemfelkeltő megmozdulásokon gyermeke érdekében?

Igen
Nem
Nem tudom
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Honnan értesültél egyesületünk tevékenységéről?

internet
RTLKlub
ismerős ajánlotta
újságcikk
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Bannereink

(ha egyetértesz céljainkkal, kirakhatod oldaladra)

 

3 Híreink
3 Híreink : Figyelj Ránk Egyesület

Figyelj Ránk Egyesület

  2008.09.20. 12:01

Sz.Icu rovata (szicu.virtus.hu)

 

Figyelj Ránk Egyesület

Sz.Icu - 2008.09.20 02:36

 


Szeptember 13.-án a Parlament előtt Major Éva a „Figyelj Ránk Egyesület” nevében petíciót adott át Szili Katalinnak címezve, melyben mihamarabbi jogorvoslatot kér azon egyszülős családok részére, ahol a tartásdíjra kötelezett szülő, akaratlagosan vagy anyagi helyzetének szerencsétlen kialakulása miatt, nem tesz eleget kötelezettségének.
Olyan egyéni javaslatot is tartalmaz a petíció - a hiányzó anyagiak pótlására - amely más országokban működőképesnek bizonyult.

A demonstráció Major Éva személyében „1 fős”-ként indult jó néhány héttel ezelőtt, de mára már jelentősen kiszélesedett!

Hiszen az alapvető probléma nem egyéni, hanem országos jellegű!

Akadt olyan anya, aki legalább 13 éve küzd jogos igazáért, s a mai napig sem ért célba!

A petíciót Rostási-Szabó Zsuzsanna, az Országgyűlés civil irodavezetője vette át.
Az Egyesület egyrészt ugyanezekre hivatkozva kereste meg a Szociális és Munkaügyi Miniszter Asszonyt, Szűcs Erikát is, másrészt kitért még a láthatás körüli komoly és jogilag szintén rendezetlen kérdések megoldásának szükségességére is.
A Miniszter Asszony eddig még választ nem adott!

Az Egyesület honlapja időközben kibővült és megújult.
Eddig már több, mint 24 ezren keresték fel a honlapot.
Pl: név nélkül bárki megírhatja ezzel összefüggő saját helyzetét, de másokét is elolvashatja. (Nemcsak az anyák, de apák is kerülhetnek kínos helyzetbe a jogi rendezetlenségek miatt!)
Akár kérheti felvételét a tagok közé is, stb.
Elgondolkodtató statisztikai adatokat és még sok más érdekességet is tartalmaz.

Remélhetőleg a Parlament legközelebbi ülésszakán megfelelően orvosolják majd e nagyon régóta húzódó problémát, és a megoldást nem kizárólag a gyermek(ek) állami gondozásba vétele jelenti majd.
Akit egy kicsit is érdekel a magyar családjogi helyzet, az egyszülős családok megélhetési gondjai, még ha személy szerint nem is érintett benne, neki is érdemes megnézni e honlapot!


Sz.Icu rovata (szicu.virtus.hu)

alfoldi.virtus.hu/index.php

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!